Cautare

702 de rezultate pentru "divizia d neamt" (2.82 secunde)
In legatura cu modul profund incorect in care Romania a fost tratata in Parlamentul European, Emilia Arcan, senator de Neamt, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare:
Ouale de strut reprezinta o sursa sigura de castig pentru crescatorii din Neamt, mai ales o data cu apropierea Sarbatorilor de Paste. Potrivit “Monitorului de Neamt“, ouale incondeiate sau pictate se vand cu cel putin 100 de euro bucata. ... (D.E.)
De asemenea, Gazprom a mai semnat un contract si cu societatea Romgaz privind infiintarea unei companii mixte pentru construirea la Roman-Margineni (judetul Neamt) a unui depozit de inmagazinare a gazelor naturale.
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. ... Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro, a anuntat luni compania."Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele:
Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii: ... A facut, timp de 10 ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.
Am inceput acum, in judetele Neamt si Maramures, un program care este in curs de aplicare, facand o noua zonare si a culturilor, a animalelor, pentru schimbarea, incet-incet, in zona de munte, a vacii de lapte in vaca de carne, pentru ca populatia s-a rarit in zona de munte si atunci e mult mai comod de crescut vaca de carne.
Si de un dictator neamt. ... Un dictator neamt? De unde-l luam, ca nemtii nu par dispusi sa-si redeschida Academia de Dictatori?
Parcurgand lista cu unitatile administrativ teritoriale beneficiare am constatat o alocare bugetara de 200 000 lei catre municipiul Iasi si o alta alocare bugetara de 1 150 000 lei catre municipiul Piatra-Neamt .
Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, presedintele organizatiei judetene a PDL), care a avut un mare succes cu televiziunea sa din Piatra Neamt scotandu-l parlamentar pe dl Radulescu, isi face o televiziune mai mare unde incearca sa adune oameni, probabil doar cu scopul de a-i extrage din alte locuri.
Documentatiile pentru scoaterea la licitatie a studiilor de fezabilitate privind segmentele de autostrada Ungheni — Iasi — Targu Neamt, Targu Neamt — Ditrau si Ditrau — Targu Mures au fost transmise catre ANRMAP spre validare si publicare, urmand ca anunturile de licitatie sa fie publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate. Denisa Rogojinaru si colegele sale au luat un singur punct in cele trei partide, mai precis, in cea de marti seara, de pe teren propriu, cu Piatra Neamt.
In una dintre desele sale vizite in tara natala, danezul de 27 de ani a cucerit o blonda focoasa, Line Guldberg (23 de ani), pe care a si adus-o recent la Piatra-Neamt. ... 4.500 de euro e salariul lui Villadsen la Piatra-Neamt.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali. ... Patronul Stelei a ramas, totusi, impresionat de problemele a trei frati din Neamt.
Reteaua din Mangalia este de fapt o clona a retelei de la Roman, judetul Neamt, unde ne desfasuram activitatea. ... Uitati noi dezvoltam acum o retea in mediul rural intr-o zona indeparata din judetul Neamt.
O delegatie in Berlin pentru a participa la premiera unei coproductii romano-germane il punea pe Piersic fata in fata cu Branner, un producator neamt.
Alexandru George si fratele sau geaman, Florin Corneliu Timofte, au pictat, cu titlu de act de caritate, mai multe biserici din Romania, intre care biserica din satul Valea Enei, judetul Neamt.
Cuza, clasa a IX-a B, Ploiesi, judetul Prahova - Maria-Iuliana Ciocarlan, Colegiul National Calistrat Hogas, clasa a VIII-a, Piatra Neamt.
google-analytics.com